Man kan aldrig få for meget strik til vinteren – hverken i ens egen garderobe eller i børnenes. Der er ikke den beklædningsgenstand, der ikke kan fås i strik længere, og stilen er ikke længere kun populær om vinteren, men ser også folk om sommeren komme gående i strikkede kjoler og hæklede toppe.

Stilen har i høj grad vundet fremtræden under pandemien og landets nedlukning, da alle begyndte at hobbystrikke i deres karantæne. Men selv hvis du ikke er en kreativ haj, kan du sagtens få fingrene i lækkert strik i god kvalitet til dine børn.

Det varme tilbehør til de kolde måneder

Der er ingen, der er interesserede i, at deres børn skal fryse, når det bliver koldt udenfor. Nogle af de vigtigste områder at holde varme er hænder, fødder og hoveder, da disse områder hjælper meget på den generelle kropsvarme. Her kan for eksempel kigge på de lækre mikk line huer, som fås i mange lækre modeller og farver. Mikk line er et dansk brand, som laver huer og elefanthuer i bomuld og uld, hvoraf uld er de varmeste, du kan få. De er lavet i lækker naturuld, som både holder på armen men også er åndbart, da kvaliteten er god.

Til de mindste er det en god idé med en elefanthue, som varmer hele vejen rundt om ansigtet og ned ad halsen, hvor den kan stikkes ned i jakken og holde sammen på varmen.

I uld fra top til tå

Når det er rigtig koldt udenfor, kan du faktisk iklæde dit barn i uld fra top til tå. Start ud med lækre uld strømpebukser eller bukser, uldsokker, uldkjole, uldsweater, ja måske endda en uldbodystocking, hvis det skal være helt vildt. Du kan næsten ikke for meget uld. Vær dog gerne opmærksom på at iklæde barnet i lag, så der kan tages tøj af for at regulere efter temperatur.