Går du og din familie lige nu og overvejer, om I skal udvide familien med en firbenet ven? Så er det vigtigt, at I vælger en børnevenlig hunderace, der er kan håndtere legesyge børn. Hvis du er i tvivl om, hvilke børnevenlige hunderacer der findes, er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig en oversigt over 5 børnevenlige hunderacer.

Labrador

Labradoren er en hunderace, de fleste kender. Labradoren er blandt andet kendt for dens rolige temperament, der gør den til den perfekte familiehund. Trods dens relativt store størrelse, er labradoren en fantastisk sofamakker. Du og dine børn vil uden tvivl kunne bruge mange timer på at putte i sofaen med den søde labrador!

Fransk Bulldog

Ønsker du ikke en stor familiehund som eksempelvis labradoren, men i stedet en mindre hund, er den franske bulldog et rigtigt godt bud. Selvom mange ikke tror det, er en Fransk Bulldog meget børnevenlig og familieglad! Ligesom labradoren, elsker den franske bulldog at snorkeboble på sofaen. Den elsker dog også at lege og have det sjovt i haven. Du og din familie vil uden tvivl kunne få meget glæde af den lille, franske bulldog!

Golden Retriever

Ligesom førnævnte hunderace labrador, er Golden Retrieveren en hunderace, de fleste kender. Den søde Golden Retriever kan kendes på dens lyse, gyldne lokker. Man kan nærmest ikke undgå at blive forelsket i en Golden Retriever. Netop denne hunderace er god til børn, fordi den har et enormt roligt sind. Børn kan kravle og hive i den, uden den bliver voldsom eller bidsk. For mange er Golden Retrieveren den klassiske familiehund.

Mops

De fleste kender garanteret allerede hunderacen Mops. Mopsen er en sjov lille fætter, fordi den ikke minder om mange andre hunderacer. Den har en sjov næse, der går ind ad fremfor udad. Det skøre udseende snyder dog! Mopsen har nemlig et fantastisk sind, som gør den til den perfekte familiehund. Mopsen elsker at lege, og du og dine børn vil derfor kunne se frem til mange sjove legetimer med mopsen. Derudover kræver mopsen ikke meget motion, og er derfor ligesom tidligere nævnt en rigtigt sofaflyder.

Dalmatiner

Den sidste børnevenlige hunderace på listen er dalmatineren. Du og din familie har garanteret allerede set børnefilmen 101 dalmatinere, som omhandler netop denne hunderace. En af grundende til, at dalmatineren er den perfekte familie-og børnehund, er at den yderst loyal. Dalmatineren knytter hurtigt bånd til sine mennesker, og du kan derfor være sikker på at have en ven for livet, hvis du vælger hunderacen dalmatineren. Derudover elsker den at lege og gå lange ture.