Som forælder kan du ikke holde øje med din baby alle vågne timer – heller ikke når du er på barsel og i princippet ikke har andet at lave end at passe dit nyfødte barn. Men omvendt kan du heller ikke parkere dit barn et sted, uden det kan lade dig det vide, hvis det er sultent eller bare ønsker omsorg. Vi har babyalarmer for at kunne gøre det muligt for os at vide, om barnet har brug for sin forælder.

 

Moderne babyalarmer kan meget

Babyalarmer er ikke bare en walkie-talkie, der altid er tændt. Moderne modeller besidder en lang række features, der kan komme dig som forælder til gode. Bl.a. kan du i dag finde babyalarmer med video, så det ikke blot er muligt for dig at høre, men også at se dit barn. Så kan du fx tjekke, om det ligger hensigtsmæssigt, eller om du lige må smutte ud til barnevognen for at justere liggepositionen.

 

Vær obs på rækkevidden

Find babyalarm med den rækkevidde, du skal bruge. Vær især obs på, der kan være forskel på den indendørs og den udendørs rækkevidde. Som noget andet kan du se efter en babyalarm, der har en indbygget temperatursensor, så du kan aflæse, om dit barn har det behageligt. Visse babyalarmer kan du også finde med beroligende natlys og vuggeviser, der hjælper dit barn med at falde til ro.

 

Hvor længe kører den på fuld opladning?

Nu er en babyalarm ikke meget værd, hvis batteriet løber tør for strøm allerede efter et par timer. Så når du skal på jagt efter en babyalarm, er det værd at se efter modeller, der kan køre i lang tid på fuld opladning. Altså har du meget at se efter i en babyalarm, når du ønsker at vælge den rette. Et alternativ til alarmer med monitor til video er klassiske DECT-babyalarmer, der lige er lidt billigere.

 

Berolig barnet med en babyalarm

Ønsker du at være vis på, at dit barn ikke bryder ud i gråd, uden du hører og kan reagere på det? Så skal du på jagt efter en babyalarm. Som sagt så kan moderne alarmer mere end bare at gøre dig obs på, at dit barn græder. Ønsker du at kunne berolige dit barn over babyalarmen, er det værd at få en model med videodisplay og mulighed for at afspille vuggeviser for at kunne få roen til at sænke sig.